Routebeschrijving

Plan uw route met Google Maps

Balkbrug is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken. Uw auto kunt u neerzetten op een ruime parkeerplaats aan de overzijde van de kliniek.

Om Veldzicht te bereiken kunt u in uw navigatie intypen: Ommerweg 67, 7707 AT Balkbrug.

Met de auto
Vanuit Zwolle
Volg de A28 richting Meppel, neem de afslag Nieuwleusen, Rouveen, Hasselt. Ga aan het eind van de afrit links en ga bij de verkeerslichten rechtsaf, richting Dedemsvaart (N377). Volg de N377 tot aan Balkbrug en ga in Balkbrug bij de verkeerslichten rechts. Na ongeveer 800 meter ziet u aan uw rechterhand Veldzicht, de parkeerplaats is aan uw linkerhand.

Vanuit Groningen
Volg de A28 richting Zwolle. Neem ter hoogte van Hoogeveen de N48 richting Ommen. Ga bij de afrit Balkbrug rechtsaf. Bij de verkeerslichten in Balkbrug moet u linksaf de Ommerweg op. Na ongeveer 800 meter ziet u aan uw rechterhand Veldzicht, de parkeerplaats is aan uw linkerhand.

Vanuit Leeuwarden
Ga via de A32 richting Meppel. Ga bij Meppel richting Hoogeveen (A28) en de route die hierboven is aangegeven vanuit Groningen.

Openbaar vervoer
Neem de trein naar Zwolle centraal station en neem vervolgens in Zwolle Syntus buslijn 29 richting Dedemsvaart-Coevorden. Stap uit in Balkbrug op de halte Balkbrug Centrum. Voor u ziet u een bloemenzaak en supermarkt, ga deze straat in, dit is de Ommerweg. Loop rechtdoor en na ongeveer 800 meter ziet u aan uw rechterhand Veldzicht.