Routebeschrijving

Plan uw route met Google Maps

Balkbrug is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken. Uw auto kunt u neerzetten op een ruime parkeerplaats aan de overzijde van de kliniek.

Om Veldzicht te bereiken kunt u in uw navigatie intypen: Ommerweg 67, 7707 AT Balkbrug.

Met de auto
Vanuit Zwolle
Volg de A28 richting Meppel, neem de afslag Nieuwleusen, Rouveen, Hasselt. Ga aan het eind van de afrit links en ga bij de verkeerslichten rechtsaf, richting Dedemsvaart (N377). Volg de N377 tot aan Balkbrug. Houd in Balkbrug de rechterrijstrook aan. Ga niet door de tunnel. U komt vanzelf op de kruising Ommerweg waar u rechtsaf slaat. Na ongeveer 800 meter ziet u aan uw rechterhand Veldzicht, de parkeerplaats is aan uw linkerhand.

Vanuit Groningen
Volg de A28 richting Zwolle. Neem ter hoogte van Hoogeveen de N48 richting Ommen. Ga bij de afrit Balkbrug rechtsaf. Houd de rechterrijstrook aan. Gaat niet door de tunnel. U komt vanzelf op de kruising waar u linksaf slaat naar de Ommerweg. Na ongeveer 800 meter ziet u aan uw rechterhand Veldzicht, de parkeerplaats is aan uw linkerhand.

Vanuit Leeuwarden
Ga via de A32 richting Meppel. Ga bij Meppel richting Hoogeveen (A28) en de route die hierboven is aangegeven vanuit Groningen.

Openbaar vervoer
Neem de trein naar Zwolle centraal station en stap hierover op het busvervoer van Keolis. Neem buslijn C1 Dedemsvaart via ziekenhuis. Stap uit in Balkbrug op de halte Balkbrug Centrum. Voor u ziet u een Chinees restaurant en een supermarkt, ga deze straat in, dit is de Ommerweg. Loop rechtdoor en na ongeveer 800 meter ziet u aan uw rechterhand Veldzicht.

Het is niet altijd aan te raden om vanuit Zwolle de sprinter richting Groningen te nemen en via Hoogeveen te reizen. Qbuzz lijn 31 richting Balkbrug komt op rustige tijden te vervallen. Kijk op 9292ov.nl voor actuele informatie.