Veldzicht per 3 juli 2023 een rookvrije kliniek

Bij Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht vinden wij een aantrekkelijke, gezonde werkomgeving belangrijk. Daarom willen wij een gezonde leefstijl van onze medewerkers en patiënten maximaal faciliteren, zodat zij in goede gezondheid kunnen leven. Zoals algemeen bekend, past roken niet in een gezonde leefstijl.

Beeld: ©Rookvrije Generatie
Afbeelding ter illustratie.

Daarom voert Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht per maandag 3 juli 2023 een rookvrij-beleid. Hiermee streven we naar een gezonde werk– en leefomgeving voor al onze medewerkers en patiënten!

Het is met ingang van 3 juli niet langer toegestaan om in onze gebouwen, op onze terreinen of in het zicht van patiënten te roken. Het gebruik van e-sigaretten is ook niet toegestaan. Patiënten mogen op hun kamer blijven roken op devoorwaarde dat de deur van de kamer dan dicht is. Dit is bij wet bepaald.

Het rookvrij-beleid geldt ook voor onze klanten, leveranciers en overige bezoekers. Wij vragen u deze informatie te delen met uw collega’s, medewerkers of anderen die beroepsmatig in Veldzicht of op terreinen van Veldzicht komen. Dank voor uw medewerking.