Op bezoek

Wilt u op bezoek bij uw partner, familielid of een vriend die bij CTP Veldzicht verblijft? Meestal kan dat. De tijden en mogelijkheden voor bezoek verschillen per afdeling en soms per patiënt. Maak van tevoren een afspraak voor bezoek. En laat bij de ingang een geldig legitimatiebewijs zien. Ook moet u piepvrij door het detectiepoortje.

Afspraak maken voor bezoek

  • Bel 088 074 2800 om een afspraak te maken.
  • Noem de naam van uw partner, familielid of vriend en de afdeling waar die persoon verblijft.

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene op bezoek komen. Kinderen vanaf 14 jaar moeten ook een geldig legitimatiebewijs laten zien.

Spullen meenemen voor bezoek

Wilt u iets meenemen voor uw partner, familielid of vriend? Dan moet u dat van tevoren aan de patiënt melden. Deze moet namelijk zelf aangeven wat er voor hem wordt meegebracht. Spullen die niet zijn aangemeld mogen niet naar binnen. Lees meer over welke spullen u wel mag meenemen en welke spullen niet.

Het controleren van meegebrachte goederen kost extra tijd. Kom daarvoor ruim 15 minuten voor de bezoekafspraak bij de inrichting.

Binnenkomen bij Veldzicht

Om uw veiligheid en die van anderen binnen Veldzicht te garanderen, gaat het binnenkomen bij Veldzicht volgens speciale regels.

U meldt zich bij de receptie

Daarbij laat u een geldig legitimatiebewijs zien. Dat is een paspoort, id-kaart of rijbewijs.

U krijgt een veiligheidscontrole

Uw mobiele telefoon, tablet en/of laptop mag u niet mee naar binnen nemen. Het beste is om deze spullen thuis te laten. U kunt ze eventueel in een kluisje leggen bij Veldzicht.

Daarna loopt u 'piepvrij' door het detectiepoortje. Als dat niet lukt, dan kunnen medewerkers van Veldzicht u fouilleren. Of op een andere manier controleren of u verboden voorwerpen bij zich heeft. Ook uw bagage gaat door een röntgenapparaat.

Die controle doen we voor uw veiligheid en die van anderen. Daarom zijn sommige spullen verboden in Veldzicht. Denk aan: drugs, wapens en munitie, geld, explosieven, alcohol, informatiedragers en communicatiemiddelen. Bekijk de lijst met alle verboden voorwerpen op de website van DJI.

Bereikbaarheid Veldzicht met de auto

Route plannen
Om Veldzicht te bereiken stelt u de navigatie in op het adres: Ommerweg 67, 7707 AT Balkbrug.

Plan uw route via Google Maps.

Parkeren
U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats tegenover CTP Veldzicht.

Bereikbaarheid Veldzicht met openbaar vervoer

Vanuit station Zwolle centraal rijdt Keolis-buslijn C1 naar Balkbrug centrum. Vanaf de halte is het ongeveer 800 meter lopen naar Veldzicht.

Plan uw reis op 9292.nl